Onze activiteiten
Informatie en aanmelden

Zomer zeildag 2022

Op zondag 19 juni gaan we zeilen, suppen en kanoën met de Tikkie familie. Een gezellige dag in de zon inclusief een uitgebreide picknick! Ga je mee?

Flyer zeildag 2022.png

Ga met ons mee op minimachanee, voorjaarseditie 2022!

Van 27 tot en met 29 mei gaan we weer op een minimachanee. Deze zal plaatsvinden middenin het hart van een bosrijke omgeving. Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te mogen zien en er een onvergetelijk weekend van te maken!

zonder maror flyer mini machanee voorjaar .png

Het aanmelden is begonnen!

 

Het is eindelijk zover. Wij kunnen vanaf 24 december 2021 op WINTERMACHANEE en willen zoveel mogelijk kinderen en jongeren meenemen op een onvergetelijk avontuur. Na een heel jaar te hebben overgeslagen is het hoog tijd voor de traditionele Tikwatenoe week!

Heeft jouw kind zin om een week lang spelenderwijs het joods zijn te ontdekken? Andere joodse vrienden en vriendinnen te ontmoeten en samen plezier te maken? En vind jij het, als ouder of verzorger, belangrijk dat jouw kind verbinding maakt met zijn of haar 'roots'? Laat jouw kind beleven, ontdekken en ervaren dat traditie niet saai hoeft te zijn.

Flyer winter machanee.jpg

 

Meld je nu aan voor het mini machanee!

Vanaf 22 oktober tot en met 24 oktober gaan wij met de hele Tikkie familie op mini machanee.

 

Een weekend waarin wij elkaar opnieuw mogen ontmoeten, waar vriendschappen weer tot leven komen, waar plezier hebben en joods zijn centraal staat!

Flyer mini machanee.jpg